WiNGS Education a pornit din dorinta de a aduce mai aproape copiii de tehnologia care se poate dovedi...

Alegeti Experienta WiNGS!

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor un mediu in care sa se simta fericiti si in siguranta, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata.

Activitatea Centrului Educational WiNGS este impartita in trei directii principale: After School, Before School si Cursuri specializate.

Programele de After School si Before School sunt construite astfel incat sa oferim copiilor inscrisi in ele o a doua casa, in care ei sa creasca si sa se dezvolte armonios, sa alega ce le place din tot ce oferim si sa poata sa-si descopere astfel pasiuni noi. Avem grija ca mesele pe care le oferim sa fie sanatoase si construim saptamanal meniul impreuna cu medicul nutritionist Luiza Parvu, Medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, Coordonator al volumului Alimentatia Omului Modern.

Punctul nostru forte il reprezinta cursurile specializate. Suntem diferiti prin cursurile de comunicare si dezvoltare personala (precum: Public Speaking, Kids Debate) si prin cursurile cu profil tehnic (precum: Programare, IT, Web Design, Robotica) pe care le oferim copiilor, astfel incat ei sa poata experimenta si invata lucruri interesante, pentru a-si descoperi talente si abilitati.

Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti!

Stiati ca?…

0 ani

Copiii isi pot organiza informatia in memorie incepand de la…

0 ani

Copiii incep sa se perceapa ca si indivizi de la varsta de…

0 ani

Probabil copilul tau nu-si va aminti nimic inainte de varsta de…

After School WINGS

Programul de After School se adreseaza elevilor din clasele 0 – 4 care au cursurile la scoala in prima parte a zilei, pana in ora 11.30!

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor un mediu in care sa se simta fericiti si in siguranta, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata. Programul After School Wings este construit astfel incat sa oferim copiilor inscrisi in el o a doua casa, in care ei sa creasca si sa se dezvolte armonios, sa alega ce le place din tot ce oferim si sa poata sa-si descopere astfel pasiuni noi.

Orar
Meniu
Taxe & Inscriere
Orar

Program zilnic After School Wings: 11.30 – 18.00

Meniu

Avem grija ca mesele pe care le oferim sa fie sanatoase si construim saptamanal meniul impreuna cu medicul nutritionist Luiza Parvu, Medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, Coordonator al volumului Alimentatia Omului Modern.

Taxe & Inscriere

Inscrie-ti si tu copilul la After School WINGS!

Tariful pentru activitatile educationale descrise mai sus, masa de pranz, gustarea si transportul de la scoala la After School este de 1.350 lei / luna.

Special pentru copiii inscrisi la After School, avem oferte de pret avantajoase la Cursurile Extrascolare WINGS!

Before School WINGS

Programul de Before School se adreseaza elevilor din clasele 5 – 8 care au cursurile la scoala in partea a doua a zilei, dupa ora 13.00!

Stim cat de importante sunt schimbarile din viata copilului tau. Una din schimbarile importante este si trecerea de la ciclul primar la cel gimnazial, in care se va confrunta cu diversitatea profesorilor de la clasa, cu un program nou si poate cu colegi noi. Wings te poate ajuta ca aceasta schimbare sa fie una cat mai usor de acceptat, prin suportul specializat pe care il ofera copiilor inscrisi in programul Before School Wings.

Orar
Meniu
Taxe & Inscriere
Orar

Program zilnic Before School Wings: 08.00 – 13.00

Meniu

Avem grija ca mesele pe care le oferim sa fie sanatoase si construim saptamanal meniul impreuna cu medicul nutritionist Luiza Parvu, Medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, Coordonator al volumului Alimentatia Omului Modern.

Taxe & Inscriere

Inscrie-ti si tu copilul la Before School WINGS!

Tariful pentru activitatile educationale descrise mai sus, masa de pranz, gustarea si transportul de la scoala la Before School este de 1.200 lei / luna.

Special pentru copiii inscrisi la Before School, avem oferte de pret avantajoase la Cursurile Extrascolare WINGS!

Stiati ca?…

0 ori

In medie, un copil de 4 ani pune intrebari in fiecare zi de…

0 adulti

Un baiat de 3 ani este mai galagios intr-un restaurant decat…

0 luni

In medie, un copil atinge jumatate din inaltimea sa de adult la…

Cursuri WINGS

Programare Algorithmics

Aikido

Logica si Matematica pentru Performanta

Yoga

Actorie

Let’s Dance

Sah

Limba Engleza

Limba Germana

GO

Matematica Aplicata

Public Speaking

Learn & Play

Armonie. Descoperire. Joc.

Experimente Stiintifice Wow-Lab

Jocul de-a culoarea

Educatie Antreprenoriala

Robotica EDISON

Kids Debate

Meniu