Cursuri de programare Logiscool | 7 – 14 ani

WiNGS Education a dezvoltat, in colaborare cu Logiscool, o serie de cursuri de programare menite sa ii invete pe copii sa creeze tehnologie, nu doar sa o foloseasca! Logiscool, scoala de programare si robotica, incepe din toamna cursurile extracurriculare, pentru care opteaza din ce in ce mai multi copii si adolescenti din Romania.

Curriculum-ul si oferta educationala este constant actualizata conform standardelor internationale si a preferintelor din randul copiilor, de catre o echipa de specialisti. Pentru primul semestru din 2020, Logiscool a pregatit cursuri care combina armonios jocul cu principiile de programare si robotica.

Logiscool nu este doar o scoala care preda cursuri de programare si robotica. Misiunea noastra este de a facilita accesul la cursuri de programare pentru cat mai multi copii, pentru ca ca elevii sa devina, din utilizatori pasivi ai tehnologiei, cei care o vor duce mai departe, indiferent de domeniul pe care-l vor alege in viitor.

Copiii care au peste 7 ani si isi doresc sa afle mai multe despre programare si robotica, se pot inscrie din Februarie 2020 la cursurile de programare Logiscool.

Galerie foto

Taxe & inscriere

Inscrie-ti acum copilul la cursul care incepe in luna octombrie!

TARIF: 60 Lei / ora

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0730 170 389, la adresa de email contact@afterschool-wings.ro sau online, utilizand formularul de inscriere de mai jos.

Inscriere online

Alege unul din cursurile extrascolare WiNGS

Meniu