Before School WiNGS – Copiii autonomi sunt mai fericiti | 12 – 16 ani

Programul de Before School se adreseaza elevilor din clasele 5 – 8 care au cursurile la scoala in partea a doua a zilei, dupa ora 13.00!

Stim cat de importante sunt schimbarile din viata copilului tau. Una din schimbarile importante este si trecerea de la ciclul primar la cel gimnazial, in care se va confrunta cu diversitatea profesorilor de la clasa, cu un program nou si poate cu colegi noi. Wings te poate ajuta ca aceasta schimbare sa fie una cat mai usor de acceptat, prin suportul specializat pe care il ofera copiilor inscrisi in programul Before School WiNGS.

Facem pasi mici in fiecare zi, care sa aduca rezultatele dorite la testele de evaluare nationala sau la admiterea la cele mai bune licee din Bucuresti. Toate intr-un context de echilibru, in care punem accentul pe adaptarea la ritmul fiecarui copil in parte, pe dezvoltarea inteligentelor sale multiple si pe descoperirea talentelor individuale.

Ne dorim sa asiguram copiilor mediul in care sa devina autonomi, sa-si gestioneze cat mai bine timpul si resursele, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata.

Avem grija ca mesele pe care le oferim sa fie sanatoase si construim saptamanal meniul impreuna cu medicul nutritionist Luiza Parvu, Medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, Coordonator al volumului Alimentatia Omului Modern.

La Before School Wings gasesti:

✔️ Profesori de matematica si de limba romana pentru copiii din clasele V – VIII;
✔️ 90 de minute de lucru cu profesor de matematica de doua ori pe saptamana: recapitulare, consolidarea cunostintelor insusite la scoala, efectuarea temelor, lucru suplimentar;
✔️ 60 de minute de lucru cu profesor de limba romana de doua ori pe saptamana;
✔️ 2 mese sanatoase pe zi, mic dejun si pranz, realizate in colaborare cu medicul nutritionist, care sa acopere nevoile alimentare ale acestei grupe de varsta;
✔️ Reducere la optionalele neincluse in pretul Before School-ului (limbi straine, dezvoltare personala, pictura, teatru, sah etc.);
✔️ Reducere pentru frati;
✔️ Mediu propice studiului.

Sunt deschise înscrierile pentru anul scolar 2024 – 2025. Grupele noastre sunt de maxim 10 copii, pentru a putea explora si dezvolta cat mai bine potentialul fiecaruia dintre ei.

Orar zilnic Before School WiNGS | 08.00 – 13.00

ORAR Activitati (Luni - Vineri)
08.00 - 09.00 Micul dejun
09.00 - 11.00 Efectuarea temelor (la limba romana, matematica, limbi straine, etc.) dar si pregatirea pentru materiile din ziua respectiva (geografie, istorie, biologie, etc.). In masura timpului disponibil, se lucreaza suplimentar la limba romana si la matematica. Grupele sunt formate din max. 8 copii
11.00 - 12.00 Activitati recreative
12.00 - 12.30 Masa de pranz
12.30 - 13.00 Transportul copiilor catre scoala, inainte de inceperea orelelor de curs

Meniu Before School WiNGS

Luni
Gustare – biscuiti
Pranz – ciorba de legume + pulpa de pui la cuptor + orez natur +/- salata de rosii

Marti
Gustare – iaurt
Pranz – supa de curcan cu taitei + musaca de cartofi cu carne

Miercuri
Gustare – banana sau mar copt
Pranz – ciorba de vita + paste cu branza la cuptor

Joi
Gustare – biscuiti vegani cu ceai (zahar brun sau miere de albine)
Pranz – ciorba de legume + mazare cu bucati de curcan

Vineri
Gustare – iaurt cu fructe
Pranz – supa crema de legume + sufle de cartofi cu branza de vaci, telemea si ou

Galerie foto Before School WiNGS

Ce spun parintii despre After School WiNGS?

Tarife Before School WiNGS

Inscrie-ti si tu copilul la Before School WINGS!

Tariful pentru activitatile educationale descrise mai sus, masa de pranz, gustarea si transportul de la Before School la scoala este de 1.700 lei / luna.

Special pentru copiii inscrisi la Before School, avem oferte de pret avantajoase la Cursurile Extrascolare WiNGS!

Inscriere Before School WiNGS

Inscriere telefon

0730 170 389

Inscriere online