Alege Experienta WiNGS!

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor un mediu in care sa se simta fericiti si in siguranta, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata.

Activitatea Centrului Educational WiNGS este impartita in trei directii principale: After School, Before School si Cursuri specializate.

Programele de After School si Before School sunt construite astfel incat sa oferim copiilor inscrisi in ele o a doua casa, in care ei sa creasca si sa se dezvolte armonios, sa alega ce le place din tot ce oferim si sa poata sa-si descopere astfel pasiuni noi. Avem grija ca mesele pe care le oferim sa fie sanatoase si construim saptamanal meniul impreuna cu medicul nutritionist Luiza Parvu, Medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, Coordonator al volumului Alimentatia Omului Modern.

Punctul nostru forte il reprezinta cursurile specializate. Suntem diferiti prin cursurile de comunicare si dezvoltare personala (precum: Public Speaking, Kids Debate) si prin cursurile cu profil tehnic (precum: Programare, IT, Web Design, Robotica) pe care le oferim copiilor, astfel incat ei sa poata experimenta si invata lucruri interesante, pentru a-si descoperi talente si abilitati.

Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti!

Povestea WiNGS

WiNGS Education a pornit din dorinta de a aduce mai aproape copiii de tehnologia care se poate dovedi o mare pierdere de timp daca nu e folosita corespunzator. Am auzit adeseori parinti care se plang de faptul ca copiii lor nu se mai desprind de tableta / telefon / calculator. Pe de alta parte, viata fara tehnologie devine o utopie odata cu trecerea timpului. De aici a plecat si ideea conform careia ar trebui, indiferent de varsta, sa folosim „gadget-urile” in mod inteligent, astfel incat sa ne ajute sa ne dezvoltam. Pentru ca cei mici sa stie sa foloseasca tehnologia in avantajul lor am introdus in oferta noastra cursuri de programare, adaptate grupelor de varsta vizate, cursuri care sa le ofere nu numai informatii, dar si satisfactia realizarii propriului program / filmulet / animatie. Credem noi ca astfel punem bazele urmatoarei generatii de IT-isti sau doar pasionati de lucrul cu tehnologia.

Nu am lasat deoparte nici celelalte tipuri de cursuri: sah, arte, dans, limbi straine, pe care vi le oferim cu drag. Am introdus, in premiera, cursuri de comunicare si dezvoltare personala, precum cel de Public Speaking. Le consideram deosebit de valoroase in contextul in care de-a lungul vietii suntem pusi in situatia de a comunica mesaje unor grupuri mai mari sau mai mici de oameni, trebuie sa stim sa structuram un mesaj si sa transmitem cu claritate o idee sau un argument. Tot in vederea dezvoltarii modului de argumentare al unei idei, al acceptarii unei dezbateri in care avem contrargumente fata de un concept / actiune si nu fata de partenerul de discutie, am adus la WiNGS si clubul de dezbateri – Kids Debate. Este o abilitate care impamantenita la varste mici, se pastreaza si la maturitate si iti structureaza modul in care reusesti sa duci la bun sfarsit o dezbatere, bazat exclusiv pe argumente si tehnici de comunicare a mesajului.

Copiii sunt centrul universului WiNGS! Facem pasi mici in fiecare zi, care sa aduca in viitor rezultatele dorite la testele de evaluare nationala sau la admiterea la cele mai bune licee din Bucuresti. Toate intr-un context de echilibru, in care punem accentul pe adaptarea la ritmul fiecarui copil in parte, pe dezvoltarea inteligentelor sale multiple si pe descoperirea talentelor individuale. Ne dorim sa asiguram copiilor mediul in care sa devina autonomi, sa-si gestioneze cat mai bine timpul si resursele, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata.

Inscrie-ti si tu copilul la WiNGS!