Curs de experimente stiintifice Wow-Lab | 6 – 12 ani

WiNGS in parteneriat cu Wow Lab iti propune o serie de ateliere pentru copii care au ca obiectiv intelegerea si asimilarea de catre cei mici a unor notiuni de baza din fizica si chimie, pe baza experimentelor stiintifice distractive si spectaculoase.

Experimentele stiintifice sunt adaptate varstei si nivelului de intelegere al grupei formate, abordand notiuni de chimie si fizica.

Daca vrei sa stii cum poti face sa pluteasca in aer o minge de ping pong sau cum arata un balon rezistent la foc, inscrie-te acum la curs! Te vei distra stiintific si iti vei uimi prietenii de la scoala cu cele mai tari experimente!

Cursurile se desfasoara pe o singura grupa de varsta, 6 – 12 ani.

Obiective educationale

dezvoltarea capacitatii de gandire critica si creativa, analiza si conceptualizare, impreuna cu abilitatile de prezentare si de lucru individual si in echipa
imbogatirea cunostintelor despre fenomenele fizice si chimice pe care copilul le intalneste in viata de zi cu zi si este mai pregatit pentru asimilarea notiunilor teoretice de chimie si fizica predate in clasele mai mari
completarea portofoliul educational cu o activitate educativa deosebita, inedita si relevanta pentru aria curriculara “Matematica si stiinte”

Coordonate program

● numar module: 1
● durata modul: 4 saptamani
● numar ateliere / modul: 4
● numar ateliere / saptamana: 1
● durata atelier: 60 min.
● primul atelier va avea loc marti, 10 octombrie, la 17.30

Cursurile vor avea loc in fiecare zi de marti, la 17.30!

MODULUL 1 Grupa: 7 - 12 ani
Atelierul 1
Atelierul 2
Atelierul 3
Atelierul 4

Galerie foto

Taxe & inscriere

Inscrie-ti acum copilul la cursul care incepe din 10 octombrie, ora 17.30!

TARIF CURS: 240 lei / modul de 4 ateliere. Sunt incluse toate materialele.

Mentiuni:
Plata se face inaintea fiecarui modul.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0730 170 389, la adresa de email contact@afterschool-wings.ro sau online, utilizand formularul de inscriere de mai jos.

Inscriere online

Alege unul din cursurile extrascolare WiNGS

Meniu