Curs de GO | 7 – 14 ani

GO este un sport al mintii, strategic si inteligent, singurul joc comparabil cu sahul. Originile jocului sunt in China, in urma cu peste 4000 de ani. Astazi, jocul a castigat o imensa popularitate in Asia, Europa si America. Jocul de GO are reguli foarte simple, dar este, totodata, cel mai complex joc din lume, din punct de vedere al tacticii si al strategiei.

GOul este singura arta martiala a gandirii, fiind jucat de peste 60 de milioane de jucatori legitimati in peste 70 de tari.

Federatia Romana de GO este recunoscuta ca federatie sportiva de catre Ministerul Tineretului si Sportului.

Obiective educationale

Jucand GO, iti folosesti ambele emisfere ale creierului:
● emisfera dreapta: recunoasterea formelor, creativitatea, intuitia, judecata;
● emisfera stanga: strategia, calculul, memorarea, gandirea logica.

Coordonate program

Marius Ion este antrenor de GO, absolvent al cursurilor Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor, din subordinea MTS. Fost jucator de sah, joaca GO din 1983 si antreneaza copii din 2013.

Clubul Sportiv Hikaru Bucuresti este un club cu activitatea orientata spre initierea si perfectionarea copiilor in jocul de go. In ultimii doi ani, ACS Hikaru a fost clubul cu cei mai multi juniori medaliati la Campionatela Nationale de GO, avand cativa copii selectionati in Lotul National de GO al Romaniei.

Galerie foto

Tarif si inscrierere

Tarif curs

In curand…

Inscriere telefon
0730 170 389

Inscriere online

    Alege unul din cursurile extrascolare WiNGS