Logica si Matematica pentru Performanta | clasele I – IV

Cursul se adreseaza elevilor care doresc sa aprofundeze tainele logicii si matematicii, celor care doresc sa urmeze cursurile gimnaziale ale unui liceu de top.

Metoda de lucru este una activa: accentul este pus pe efortul si implicarea elevului si presupune spirit de initiativa si competitie.

Deoarece subiectele abordate au un grad sporit de dificultate, accesul la acest curs se va realiza in urma unei testari. Pentru programarea unei testari puteti apela nr 0730170389 sau prin e-mail la contact@afterschool-wings.ro.

Obiective educationale

In cadrul cursului, invatam sa rezolvam probleme utilizand diferite tipuri de rationament, cautam si descoperim reguli, utilizam proprietatile numerelor, aprofundam diverse metode de rezolvare a problemelor (metoda figurativa, mersul inapoi, metoda falsei ipoteze, metoda comparatiei, reducerii la unitate, principiul balantei, principiul cutiei, principii de numarare, principii ale paritatii), rezolvam probleme de miscare, studiem sistemul de numeratie zecimal, sume Gauss, siruri si progresii aritmetice.

De asemenea, rezolvam probleme care constituie subiecte ale concursurilor de matematica sau subiecte pentru admiterea la liceu in clasa a cincea, astfel incat elevii sa fie pregatiti pentru a sustine un astfel de examen.

Coordonate program

● durata unui modul: 15 sedinte
● o sedinta pe saptamana
● durata unei sedinte: 60 minute

Vezi AICI programul acestui curs!

Galerie foto

Tarif si inscrierere

Tarif curs

Inscrie-ti acum copilul la acest curs care incepe in luna februarie 2020!

Frecventa: 1 ora / saptamana

Tariful este de 35 Lei / sedinta, sub forma de abonament lunar, cu valoarea in functie de numarul de sedinte din luna respectiva. Se va achita la inceputul fiecarei luni, pentru luna in curs.

Inscriere telefon
0730 170 389

Inscriere online

    Alege unul din cursurile extrascolare WiNGS