Curs de Manga pentru copii | 5 – 10 ani ✏️

Manga este arta japoneza de a desena realitatea intr-o maniera stilizata. Provine de la kanji “漫” (man) care inseamna impromptu si “画” (ga), ce inseamna imagini.

Cursurile Sonzai sunt cursuri pentru dezvoltarea emotionala, personala si cerebrala a elevilor prin arta japoneza Manga. Beneficiile acestor cursuri se vor vedea in timp atat pe plan personal cat si pe plan academic.

Copilul tau sta prea mult pe telefon si tableta? Nu se deschide fata de tine si societate? Isi doreseste sa apartina unei zone exclusive, dar nu stie cum? Isi doreste sa comunice mai bine? Nu se concentreaza suficient de bine?

Sonzai a pornit din pasiunea mea de a studia si desena Manga. Este singurul stil artistic contemporan care ofera avantaje neurologice artistului prin desenarea variilor tipuri de expresii faciale si pozitii ale corpului. Artistul dezvolta empatie, inteligenta emotionala si abilitatea de a se exprima mai bine in orice context social. In plus, analiza personajelor si a mediului in care sunt desenate acestea imbunatatesc capacitatea artistului de a intelege lumea din jurul sau.

Cum poate ajuta cursul de Manga?
Le va oferi un timp de studiu relaxant care imbunatateste conexiunile cerebrale. In timpul desenului mai multe arii ale creierului sunt folosite precum perceptia vizuala, creativitatea si abiltiatile motorii;
Le va reduce stresul pe care il pot simti dupa o zi de scoala, aducandu-le bucurie pentru desfasurarea altor activitati;
Le va dezvolta abilitatile de a rezolva probleme si gandirea critica prin faptul ca trebuie sa analizeze si sa realizeze cum se deseneaza anumite expresii si cadre;
Le va imbunatati memoria si atentia la detalii;
Le va dezvolta perceptia spatiala prin faptul ca vor descompune orice corp si obiect in forme primare;
Le va imbunatati neuroplasticitatea creierului prin actul creativ, ajutandu-i astfel sa se adapteze mai usor in situatii sociale.

Obiective educaționale

Aceste cursuri sunt dedicate copiilor si adolescentilor si au scopul de a:
Explora creativitatea
Invata cum se descompune lumea in forme primare
Dezvolta inteligenta emotionala prin studiilor expresiilor
Spori increderea in sine
Imbunatati abilitatile motorii prin desen
Imbunatati rabdarea si perseverenta

Tarif și înscriere

Tarif curs

160 lei / 4 ședințe *

* Cursurile opționale sunt taxate sub formă de abonament lunar.

Înscriere telefon

0730 170 389

Înscriere e-mail

contact@afterschool-wings.ro

Înscriere online

    Alege unul din cursurile extrascolare WiNGS

    Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.