Curs de Robotică Rotto Kids pentru copii | 7 – 14 ani 🤖

Programarea cu roboti este o cale captivanta si distractiva in predarea unor notiuni de matematica, informatica sau tehnologie. Folosind robotii, copiii devin creativi si isi antreneaza gandirea critica pentru a rezolva probleme din lumea reala.

Copiii inteleg concepte de automatizare pe care le si testeaza (senzori, actuatori si sisteme de comunicatie), invata despre operatii matematice, variabile, rolul unui program si cum functioneaza acesta.

Explorarea profundă a conceptelor: Acest curs oferă copiilor oportunitatea de a se adânci în concepte și subiecte specifice din domeniul robotică. Aceștia vor putea să înțeleagă mai în detaliu aspecte precum inteligența artificială în roboți, roboții în spațiu sau alte tehnologii avansate, în funcție de subiectul ales.

Dezvoltarea abilităților de cercetare: Prin cercetarea independentă a subiectului lor de interes, copiii vor învăța cum să caute și să sintetizeze informații relevante. Acest lucru îi ajută să dezvolte abilități esențiale de cercetare.

Stimularea creativității și curiozității: Acest curs încurajează gândirea creativă și curiozitatea. Copiii pot explora subiecte care îi pasionează și pot găsi modalități inovatoare de a aborda problemele din domeniul robotică.

Construirea expertizei personale: Cursul le permite copiilor să devină „experți” într-un anumit subiect din robotică, ceea ce le poate crește încrederea în sine și le poate deschide uși către viitoare oportunități de învățare și carieră

Obiective educaționale

descoperirea notiunilor si principiilor de baza ale roboticii
copiii vor invata cum sa creeze tehnologie, nu doar sa o foloseasca
intelegerea unor concepte de automatizare si testarea acestora, intelegerea unor operatii matematice, variabile, a rolului unui program si functionarea acestuia
intelegerea cu ajutorul robotilor a unor notiuni de matematica, informatica sau tehnologie
cresterea creativitatii copiilor si antrenarea gandirii critice pentru a rezolva probleme din lumea reala
prin intelegerea notiunilor de baza ale programarii, copiii primesc increderea si siguranta ca pot reusi in orice isi propun

Tarif și înscriere

Tarif curs

240 lei / 4 ședințe *

* Cursurile opționale sunt taxate sub formă de abonament lunar.

Înscriere telefon

0730 170 389

Înscriere e-mail

contact@afterschool-wings.ro

Înscriere online

    Alege unul din cursurile extrascolare WiNGS