After School Scoala 175 Sfantul Nicolae

Scoala Gimnaziala 175 Sf. Nicolae isi doreste formarea unor tineri adaptati unei societati in continua schimbare, in raport cu interesele si aptitudinile lor, in concordanta cu cerintele pietei de munca, prin promovarea spiritului democratic, a identitatii sociale si culturale, a tolerantei si a diversitatii in spatiul European. Cauti After School Scoala 175 pentru copilul tau? La WiNGS vei gasi cel mai bun After School pentru Scoala 175 Sfantul Nicolae, in imediata apropiere a acestei scoli! 🙂

Scoala 175 Sfantul Nicolae isi propune realizarea unui mediu de promovare a valorilor si practicilor democratice, in care sa domneasca un climat propice invatarii, orientarii elevului spre implinire in viata privata si publica, prin exersarea calitatii de cetatean capabil sa participe activ la activitatea productiva, la viata de familie si la toate nivelurile vietii in comunitate. La WiNGS, un Afters School langa Scoala 175 Sf. Nicolae, impartasim aceleasi valori cu cele promovate la aceasta scoala si va asteptam alaturi de noi, sa cladim impreuna viitorul copiilor nostri.

Scoala Sfantul Nicolae din Bucuresti are misiunea de a educa tinerii in spiritul cetateniei democratice, respectand egalitatea de sanse in pregatirea lor, pentru a fi cetateni ai unei Europe unite si de a incuraja elevii si profesorii pentru a-si desavarsi potentialul pentru cunoastere si competentele individuale in vederea adaptarii la o lume dinamica. Daca ai un copil care invata la Scoala Gimnaziala Sf. Nicolae din Bucuresti si esti in cautarea unui After School la Scoala 175 Sfantul Nicolae, atunci WiNGS este cea mai buna si mai apropiata solutie pentru tine si copilul tau!

, , , , , , , , , , , , ,