After School langa Scoala 178

Scoala 178 din Bucuresti are misiunea de a educa tinerii in spiritul cetateniei democratice, respectand egalitatea de sanse in pregatirea lor, pentru a fi cetateni ai unei Europe unite si de a incuraja elevii si profesorii pentru a-si desavarsi potentialul pentru cunoastere si competentele individuale in vederea adaptarii la o lume dinamica. Daca ai un copil care invata la Scoala Gimnaziala 178 din Bucuresti si esti in cautarea unui After School langa Scoala Gimnaziala 178, atunci WiNGS este cea mai buna si mai apropiata solutie pentru tine si copilul tau!

Scoala Gimnaziala 178 isi doreste formarea unor tineri adaptati unei societati in continua schimbare, in raport cu interesele si aptitudinile lor, in concordanta cu cerintele pietei de munca, prin promovarea spiritului democratic, a identitatii sociale si culturale, a tolerantei si a diversitatii in spatiul European. Cauti un After School pentru copilul tau? La WiNGS vei gasi cel mai bun After School , in imediata apropiere a acestei scoli! 🙂

Scoala 178 din Bucuresti isi propune realizarea unui mediu de promovare a valorilor si practicilor democratice, in care sa domneasca un climat propice invatarii, orientarii elevului spre implinire in viata privata si publica, prin exersarea calitatii de cetatean capabil sa participe activ la activitatea productiva, la viata de familie si la toate nivelurile vietii in comunitate. Centrul Educational WiNGS este un After School aflat langa Scoala Generala 178, care impartaseste aceleasi valori cu cele promovate la aceasta scoala si unde va asteptam alaturi de noi, sa cladim impreuna viitorul copiilor nostri.

, , , , , , , , , , , , ,