Cat de bine te cunosti? #invatcemifoloseste

O noua saptamana din cadrul programului #invatcemifoloseste – Saptamana Corpului Uman. Aflam multe informatii noi despre corpul nostru, atat prin activitatile de echipa cat si cu ajutorul materialelor folosite.

Cat de bine te cunosti? #invatcemifoloseste

In saptamana dedicata corpului uman am aflat multe informatii noi despre corpul nostru, atat prin activitatile de echipa cat si cu ajutorul materialelor folosite: filme, dezbateri, planse, etc. Scopul activitatilor a fost sa cunoastem mai bine  modul de functionare al organismelor cat si curiozitati despre noi. Cu copiii mai mari am pus la cale o plansa in care sa descoperim rolul si locul organelor interne. A iesit cam asa:

Cu cei mai mici, am creat din diverse materiale parti ale corpului si am condus discutia catre importanta igienei personale. Cu accent pe rolul periajului dintilor de lapte, ocazie cu care am si exersat periajul pe dinti maaari, mari de tot cu ajutorul periutelor facute tot de noi.

Stiati ca muschiul ocular este cel mai rapid muschi din corp? De aici si expresia: „Cat ai clipi!” 😊

Noi la Wings, ne-am asumat misiunea sa completam ce invata copiii la scoala, prin aplicatii practice si informatii utile pentru viata. De aici a aparut #invatcemifoloseste.

, , , , , , ,